marți, 25 iunie 2013

ONOR la Tricolor!


Ce este soarele între celelalte lumini ale Cerului? Acela este şi drapelul între copiii unei naţiuni. Astăzi, este ziua celul mai de preţ odor al nostru, este ziua TRICOLORULUI! Tricolorul este obiectul sfânt al neamului nostru, pentru care au murit înaintaşii noştri! Totuşi, într-o societate tot mai bolnavă, adevăratele valori sunt uitate, sau, în cazul nostru, uitate şi botjocorite! 
De ce botjocorite? Deoarece românaşul nostru de rând a fost îndepărtat, încet, dar sigur de adevăr. Cum spunea Karl Marx: "O minciună, spusă de 1000 de ori, devine un adevăr!", privind la societatea de astăzi, nu putem decât să-i dăm dreptate acestul "părinte" al comunismului.
De ce uitate? Foarte simplu!
Deoarece valorile neamului românesc au fost "înlocuite" cu "drojdia" societăţii, care culmea, a devenit model bun de urmat.
TRAGIC!
Dreptate pot da cuvintelor lui Tudor Muşatescu care spunea: "În drapelul unei naţiuni flutură sufletul colectiv al neamului!", totuşi... UNDE este neamul? Astăzi, câţi dau 2 bani pe drapelul, mult încercat de vrăjmaşii noştrii? Ceea ce odată a fost sfânt, astăzi a devenit neînsemnat, banal.
Din păcate, privind lipsa de interes a autorităţilor faţă de tricolor, pot ajunge la o singură concluzie: "Şi drapelul a fost tras în ţeapă!"
"Ridică-te Ioane, Ridică-te Gheorghe!"
Ceea ce mă bucură, pe mine cel mai mult este faptul că "spiritul şi conştiinţa românească" nu au pierit, vorba cântecului "Tot ce-i românesc nu piere", de acest lucru sunt sigur: Neamul românesc, se va ridica prin noi, prin noi, românii! Pot afirma că am purtat cu mândrie tricolorul românesc, în locul în care a fost atât de mult prigonit, adică în mijlocul prietenilor noştrii maghiari din Harghita şi Covasna!
Românule, ai două datorii: prima, să nu uiţi de înaintaşii tăi şi să fii mândru de ei, pentru că au murit pentru tine şi pentru neamul tău, iar a doua este mai grea... Trebuie să-ţi porţi crucea până pe Golgota, şi să laşi moştenire o Românie Mare!


R.M



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu