marți, 24 septembrie 2013

Calomnii contemporane (II) - "Lanţul slăbiciunilor"



Pentru domnii Badea şi Gâdea şi toţi ceilalţi oameni (în cunoştinţă de cauza sau ... NU),spre știință, legionarismul NU este acelaşi lucru cu sadismul sau crima. Doctrina legionară constă în Dragostea de ţară ce-şi are rădăcinile în Dumnezeu! (în zilele noastre acest lucru înseamnă a fi criminal, sau, cel mai uşor pretext pentru a fi calomniat!)
Stimabile Bade(a), Mişcarea Legionară nu a fost "sponsorizată" de Berlin, fapt pentru care după 23 ianuarie 1941 legionarii care au trecut graniţa cu destinaţia Germania, au fost băgaţi în lagăr, cel mai bun exemplu ar fi chiar Horia Sima (Conducătorul Mişcării Legionare, după asasinarea lui Corneliu Zelea Codreanu). Iar legionarismul este pus în ANTITEZĂ cu doctrina fascistă! Trupele hitleriste masacrau populaţia evreiască, iar, Valeriu Gafencu se sacrifica, în temniţa comunistă, pentru a-i salva viața unui renumit evreu, Richard Wumbrand (tare curios sunt dacă la şcoala privată „Richard Wumbrand” din capitală este măcar o poză cu Valeriu Gafencu). Mai are rost să spun că Nicolae Steinhard s-a convertit la ortodoxism după ce a trecut prin iadul bolşevic?
Până când ne vom renega valorile? Când îl vom cunoaşte pe Eminescu în întreaga sa imensitate? Când ne vom cinsti sfinţii şi eroii, fără ca un institut diabolic să ne interzisca asta?
Spre deosebire de non-valorile promovate de voi, aşa-zisa mass-media (regi ţigani, manele, Guţă, Salam, Drăguşanu, Bahmuţeanu) şi mai ştiu eu ce alte pseudo-valori, aţi mai inventat şi promovat, Mişcarea Legioanra a promovat românismul! Spre deosebire de politicienii "care este" astăzi, adică acei trădători de ţară care au călcat în picioare demnitatea şi conştiinţa naţională a poporului nostru, înstrăinând bogăţiile statului, acele bogaţii care au fost câştigate cu sânge, pentru care s-a murit, pentru care s-a biruit! Spre deosebire de societatea de astăzi, condusă de mass-media, Mişcarea Legionară a dat inventatorul insulinei (Nicolae Paulescu), în timp ce voi promovaţi medicii şpăgari. Legionarismul i-a dat pe cei mai mari filozofi români (Petre Ţuţea, Mircea Vulcănescu şi Constantin Noica, şcoliţi de însuşi Nae Ionescu), în timp ce voi promovaţi "filozofii" de la emisiunile tabloide de la ora 17. Legionar cu "Acte-n regulă" este cel mai mare poet creştin (Nichifor Crainic), în timp ce voi promovaţi stupiditatea din versurile manelelor. Legiunea Arhanghelul Mihail a dat unii dinte cei mai mari scriitori (Radu Gyr, Lucian Blaga, Emil Cioran, Constantin Noica, Gheorghe Racoveanu, Vasile Voiculescu şi mulţi alţii), în timp ce voi promovaţi (IN)cultura! Legionarismul dă oameni ca Traian Trifan, mare avocat şi legioanr de frunte, adânc înfipt în credinţa şi tainele Rugăciunii Inimii, în timp ce voi le promovaţi pe acele "tute" care "ştie" doar să înjure şi se dau în "rating" la emisiuni... nici nu găsesc cuvântul..., jenante este puţin spus. În timp ce mişcarea naţional-creştină, Mişcarea Legioanară, a dat cei mai mari duhovnici ai neamului nostru( Arsenie Papacioc, Justin Pârvu, Ilie Lăcătuşu) voi promovaţi sodomia, şi toate "cele lumeşti". Legiunea a dat mari diplomaţi români, aidoma lui Aron Cotruş, în timp ce voi ne vindeţi ţara străinilor, ne denigraţi la Bruxelles, vai vouă sodomelor! Legionarii au îngroşat liniile din închisoare şi din "munţi" iar voi? Voi îl daţi exemplu pe Băsescu, Ponta, "Marean care este", promovaţi stupidităţi... (parol!) tabloide, dar închideţi TVR Cultural! Vai...Vai...Vai...
Şi, revenind la domnii Gâdea şi Badea, NU A VENIT NICI SOROS ŞI NICI BĂSESCU SĂ-MI DEA BANI PENTRU A PARTICIPA LA PROTESTE, pentru a participa (cât îmi stă în putere) la salvarea viitorului și cinstirea trecutului, căci de nu ne vom cunoaşte trecutul, nu vom avea viitor!

Bade(a), în stradă nu au ieşit 10-15 oameni, au ieşit mii, zeci de mii în întreagă ţară şi nu numai! (33 oraşe din ţară şi 41 oraşe din diaspora!) Înseamnă că suntem "băsişti" că luptăm pentru bogăţiile noastre? Înseamnă că suntem "băsişti" că cinstim jertfa strămoşilor? Vai vouă, căci, la proteste, maşina voastră nu avea "logo" (oare de ce fix A3?), iar reporterii când au fost întrebaţi de unde sunt, au răspuns: TVR Cultural, oare să vă amintesc că s-a închis de un an? Manipulare(moneypulare).

Înţeleg şi frica mass-media, şi nu numai, înţeleg că "statul te vrea prost", pentru că nu are nevoie de oameni care gândesc sau care au un bagaj cultural în spate, înţeleg asta! Înţeleg că dacă aţi avea numai telespectatori "dotaţi cultural" nu aţi mai avea rating pentru că "NEAM UNIT" s-a săturat de promovarea regilor ţigani şi paparudelor de la Tv... Decade societatea pe zi ce trece, de la pamfletele lui Ion Heliade Rădulescu am ajuns la cele ale lui Badea, tragic... a decăzut şi pamfletul!
Ruşine, Ruşine, Ruşine, Ruşine şi iar Ruşine vânzătorilor de neam şi ţară! 


P.S  Cele două proteste sunt puse în balanţă.... Este echitabil? Aceasta este manipularea Ma$$-Media! cei 20 de mineri se transformă în câteva mii, iar zecile de mii de protestatari adevăraţi se transformă în 15-20 cum spuneau şi continuă să spună domnii Badea şi Gâdea...

R.M 

6 comentarii:

  1. Mă tem că transformi blogul clasei într-o tribună personală... și nu e bine... El trebuie să surprindă pulsațiile grupului care sunteți, Atât!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am căutat acest lucru, dar dacă nimeni nu a scris, probabil, trebuia s-o facă cineva.De acum voi avea MARE grijă, să fie "doar al clasei"

    RăspundețiȘtergere
  3. E frumos puseul de orgoliu, dar eu cred că m-ai înţeles foarte bine! Eu nu cenzurez, încerc doar să temperez o atitudine care-şi are deplină justificare, în condiţiile în care problemele fireşti ale grupului care sunteţi şi care ar trebui să transpară nu-s puse pe blog... Nu-mi doresc, dragul meu, să devină unilateral acest blog!!! Asta e!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu-mi doresc asta, iar "problemele" grupului (din care facem parte toţi) ar trebui rezolvate... îmi displace situaţia actuală

      Ștergere
    2. Solicit, cu deferenţă, amănunte, fie pe mail, fie face to face, fie deschizând un dialog pe blogul meu...

      Ștergere
    3. prefer un dialog direct, faţă-n faţă!

      Ștergere