miercuri, 11 septembrie 2013

Cred că e necesar...

să vă anunţ măcar acum, la sfârşit de vacanţă, că s-a-ntâmplat o modificare... Nu că ar fi importantă, a trecut doar un an din viaţa voastră de liceeni. Şi încă ceva, nu prea obişnuiţi să umblaţi nici măcar pe blogul vostru...
Din motive care ţin de strategia didactică a şcolii, va trebui să preiau clasa a IX-a Peda şi să renunţ la cea mai nouă dintre clasele mele. Voi da mai multe explicaţii la prima întâlnire! Vom avea împreună ora de LRC, aşa că tot ai mei sunteţi!
Deci ne vom vedea doar o dată pe săptămână.
Cu drag,
AN

7 comentarii:

  1. Mă întreb dacă cineva din F a citit acest post... iar dacă nu, e foarte trist.

    RăspundețiȘtergere
  2. a citit tot "F-ul" acest mesaj...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ne pare rau pentru aceasta decizie !!

    RăspundețiȘtergere
  4. Decizia asta m-a dezamagit total! Sunt constient ca aceasta decizie nu a fost luata asa usor, insa e o decizie dura si dupa parerea mea nu foarte corecta.

    RăspundețiȘtergere
  5. mie chiar imi vine sa plang. Lup sunt. stim ca v-am suparat tare..dar nu credeam ca o sa fie asa. :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu cred că e vina voastră... şi în plus decizia nu cred că a fost luată de prof. Aşa că nu fiţi supărați, măcar o să vă mai vedeți o dată pe săptămână și vă va fi un fel de dirig și în continuare, cum a fost și pentru noi, fosta XII R, care am rămas fără dirig după a IX-a. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. O decizie care m-a dezamăgit ! Eu speram să fie o glumă dar se pare că este realitatea... . Toţi suntem dezamăgiţi iar asta ne va face să ne unim şi mai mult.

    RăspundețiȘtergere