marți, 19 martie 2013

“ Viața e frumoasă...! “



Suntem cu toții obișnuiți să trăim într-o lume care depinde de altcineva sau altceva, dar, până nu greșește omul în viață, nu se convinge că e adevărat ce i se spune.Tot timpul încercăm să îi facem fericiți pe alții și în schimb uităm de noi.



Frumusețea vieții este de moment. Și, dacă vrem să fim fericiți tot timpu, atunci... vom muri nefericiți. Fericirea înseamnă clipe, secunde, poate minute… Dacă vrem să știm gustul fericirii…, ei bine, atunci trebuie să prelungim cât de mult aceste clipe de fericire.
Când spun că viața e frumoasă, mă gândesc la acei oameni care își trăiesc viața ajutându-i pe alții. La acele mâini care ridică, mângâie și bandajează. Mă gândesc la ochii blânzi care mai varsă câte o lacrimă din când în când, nu pentru ei, ci pentru semenii lor. Îmi amintesc de fiecare moment în care cineva ar fi putut să fie rău, să profite, dar nu a făcut-o.  Mă gândesc la clipele frumoase petrecute alături de oameni dragi, la nebuniile făcute în trecut și la tot ce “a fost bine”. Fără tristețe nu putem vedea ce înseamnă fercirea.

…Trebuie să apreciem la maxim momentul în care simțim că ni se formează în cap gândul “Viața e frumoasă!“ și să păstrăm acest gând mereu, pentru că asta e tot ce contează în această lume.
                                     
                                                                                                                              Mădă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu