luni, 29 octombrie 2012

O nouă etapă...

Pe 17 septembrie 2012, am pornit de acasă cu emoţii, dar şi cu entuziasm şi bucurie... Aveam să încep o nouă etapă în viaţă mea, aceea de liceană! Până am ajuns în faţă liceului "Andrei Mureşanu", mii şi mii de gânduri mi-au trecut prin minte: "Cum or să fie colegii?", "Dacă nu mă voi înţelege cu ei?", "Oare voi face faţă?" şi multe alte întrebări, la care aveam să aflu răspunsul curând. 
   Am păşit în curtea liceului, încrezătoare şi plină de speranţe, dar şi cu "doza" de emoţii lângă mine. Vedeam o mulţime de elevi, fericiţi că se revăd după o luungă vacanţă de vară, iar emoţiile mele se intensificau de la minut la minut. Uşor, uşor, a început festivitatea de deschidere a anului şcolar... L-am cunoscut pe domnul diriginte şi am intrat în vorbă cu câteva fete. 
  Prima impresie despre voi, a fost una bună şi ea nu s-a schimbat. 
  De când a început şcoala, ne-am cunoscut, am legat prietenii, ne-am unit ca o "familie" şi asta mă bucură enorm, deoarece se spune că anii de liceu sunt cei mai frumoşi ani din viaţa unui om şi trebuie trăiţi din plin. Ştiu că, la un moment dat, vor apărea şi probleme, pentru că nu se poate ca tot timpul să fie lucrurile numai roz, însă sper să trecem cu brio peste ele, iar peste ani, să stăm să depănăm amintiri, să ne aducem aminte de momentele frumoase, dar şi cele mai puţin frumoase şi să râdem de micile certuri sau probleme.
  Mi-aş dori să rămânem uniţi până când vom spune "La revedere" anilor de liceu, însă sper ca prietenia noastră să fie pe viaţă. Sunteţi nişte colegi excepţionali. Fiecare are ceva al lui, ceva special. Fiecare se face remarcat prin ceva. 
  Mă simt norocoasă să fac parte din clasa a IX-a F şi să fiu alături de persoane atât de speciale.
 
                                                                                           Simona Nicoleta Militaru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu